Eurogol Balotellija za povratak Nice na vrh

Nica slavila protiv Lorienta

Eurogol Balotellija za povratak Nice na vrh

Fudbaleri Nice slavili su danas protiv Lorienta na domaćem terenu rezultatom 2:1.

Meč je veoma dobro počeo po domaću ekipu koja je povela već u 11. minuti kada je strijelac gola bio Ricardo nakon asistencije Bodmera. Gosti su se u meč vratili tek u nastavku utakmice i to u 61. minuti kada je strijelac bio Moukandjo. 

Kada se mislilo da će se utakmica i završiti rezultatom 1:1, spasilac Nice još jednom je postao Mario Balotelli. On je pogodio za pobjedu i to u 86. minuti utakmice nakon asistencije Cyprena. Odmah nakon toga, u 92. minuti, Balotelli je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Ovo je Balotelliju peti gol ove sezone, a Nica je nakon ove pobjede ponovo prva ekipa lige sa 20 bodova. S druge strane, Lorient je na pretposljednjem mjestu sa samo šest bodova.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi