Eusebio: Ne sviđa mi se uloga favorita

Legenda portugalskog nogometa

Eusebio: Ne sviđa mi se uloga favorita

Eusébio da Silva Ferreira, legenda portugalskog nogemeta, ističe da će utakmica protiv naše reprezentacije biti veoma teška i očekuje da će Stadion svjetlosti biti ispunjen do posljednjeg mjesta.

Naša reprezentacija večeras će se suočiti sa Portugalom u okviru revanš susreta baraža za plasman za Evropsko prvenstvo u Poljsku i Ukrajinu. Eusebio, kao i većina ostalih Portugalaca, smatraju da za njih presudan faktor mogu biti navijači.

"Kao što sma rekao i za prvu utakmicu, bit će teško. Portugal ima 55% šansi, ali ne više. Ne sviđa mi se uloga favorita. Važno je da stadion bude pun", rekao je legendarni Portugalac, dodavši kako mu je žao što su reprezentaciju napustili Ricardo Carvalho i Jose Bosingwa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.