Eusebio: Real Madrid je najbolji tim na svijetu

Portugalska legenda izjavila

Eusebio: Real Madrid je najbolji tim na svijetu

Portugalska fudbalska legenda, Eusebio otkrio je kako smatra da je Real Madrid najbolja ekipa na svijetu.

Kraljevski klub se trenutno nalazi u Lisabonu gdje će večeras odigrati prijateljski susret protiv Benfice u Eusebio Kupu, a očekuje se da će Jose Mourinho izvesti veoma jak sastav.

Eusebio je kako kaže veoma sretan što se jedan trofej nazvao po njemu i što se taj trofej bori ekipa poput Real Madrida.

"Veoma sam sretan što će Real Madrid igrati za tofej koji nosi moje ime", kazao je 70-godišnji Eusebio za oficijalnu web-stranicu Madriđana dodavši:

"Počašćen sam i sretan zbog navijača Benfice koji će imati priliku da na djelu vide najbolji tim na svijetu na svom stadionu. Biće to sjajna zabava za Benficu, Lisabon, a posebno za mene. Želio bih da se zahvalim Benfici na poslu koji je odrađen".

Eusebio je tokom svoje karijere portugalsku ligu osvojio 11 puta sa Benficom te je vodio Portugal i do polufinala Mundijala 1966. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.