Evian šokirao Ibrahimovića i društvo

Odigran susret 16. kola Lige 1

Evian šokirao Ibrahimovića i društvo

Teme:

PSG je večeras u okviru 16. kola francuske Lige 1 gostovao kod Eviana. Domaći su slavili 2:0.

Prvu priliku na susretu imali su gosti, ali je udarac Ibrahimovića neprecizan. U 19. minuti utakmice pokušao je Jallet, ali je ostalo 0:0.

U 37. minuti utakmice zaprijetio je Digne, međutim rezultat se ne mijenja. Ibrahimović je pokušao u 42. minuti susreta, ali se na odmor otišlo bez golova. 

U nastavku susreta prilika za domaće, pokušao je u 49. minuti Wass, ali je Sirigu siguran. Nastavio je PSG sa napadima, ali put do gola domaćih nije uspio pronaći. 

U 75. minuti susreta šok za goste. Domaće je u vodstvo dove N'Sikulu. Pokušali su se Parižani do kraja susreta vratiti u utakmicu, ali je Evian došao i do drugog gola. Sudbinu PSG zapečatio je Sougou.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ligue 1, 16. kolo: 
Evian TG - PSG 2:0 (N'Sikulu 75, Sougou 87) 


Goal N'Sikulu - Evian TG 1-0 PSG (04-12-2013... by video4all

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti