Evra: Barcini igrači se savršeno poznaju

Evra: Barcini igrači se savršeno poznaju

Edmir Škorić

Lijevokrilni nogometaš Manchestera, Francuz Patrice Evra, smatra da je Barcelona najbolji timk na svijetu i to u posljednje četiri godine.

Barcelona je u subotu navečer na Wembleyju očitala pravu nogometnu lekciju igračima Manchester Uniteda, pa na kraju 3:1 pobjedom četvrti put postala evropski prvak.

"Bolja momčad je večeras slavila. Mislim da moramo odati priznanje Barceoni. Iako igram za Manchester United i mi uvijek najstojimo biti najbolji, Barcelona je večeras bila najbolja. Moramo prihvatiti da je Barcelona najbolja svjetska momčad u zadnje četiri godine, a United je drugi", kazao je Evra nakon utakmice i dodao:

"Poznajemo jedni druge, ali oni (Barcini igrači) tako se savršeno poznaju. Svaki put kada Messi dobije loptu zna gdje će biti Xavi, gdje Pedro, ili gdje će biti Iniesta".

Inače, golove za Barcelonu postigli su Pedro, Messi i Villa, a za engleski sastav strijelac je bio Rooney.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.