"Jedini Giroudov problem je njegovo ime"

Patrice Evra brani sunarodnjaka

"Jedini Giroudov problem je njegovo ime"

E. Škorić

Francuski bivši reprezentativac Patrice Evra smatra da je nepošteno ono što se radi Olivieru Giroudu.

Giroud je nedavno postigao četiri gola Sevilli, a golgetersku seriju nastavio je i jučer u Chelseajevoj pobjedi nad Leedsom (3:1). Unatoč tome, Giroud većinu vremena provodi na klupi, zbog čega razmatra transfer u januaru.

"Mislim da je jedini problem koji Giroud ima njegovo ime. Možda bi mu bolje bilo da se zove Giroudinho ili nešto što ljudi vole. Za mene je on najkompletniji napadač kojeg Chelsea ima, a i u francuskoj reprezentaciji često propituju njegov stil. Čak i dok je bio u Arsenalu, suočavao se sa kritikama. On je uvijek spreman za izazov i to je ono što volim kod njega", rekao je Evra.

"Svake sezone čuti ćemo o sagi o transferu iz Girouda, ali on je trenutno najbolji napadač koji Chelsea trenutno ima", dodao je bivši bek Manchester Uniteda.

Top Komentari

Penderinos
Ima onaj špic iz Šahtara Eduardo Sperminjo strašan u svršnici, kako samo tečno igra, ima najplodnije akcije od svih devetki na svijetu trenutno.
1 3
Penderinos
I tebi bi bolje stajalo kretenjčino...
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi