Evra: Nije mi jasno kako nismo pobijedili

Francuzima bod protiv Urugvaja

Evra: Nije mi jasno kako nismo pobijedili

Kapiten fudbalske reprezentacije Francuske Patrice Evra ostao je u čudu nakon što njegova reprezentacija sa igračem više nije mogla do pobjede nad Urugvajem.

Iako su Francuzi bili nešto bolji i ambiciozniji od Urugvaja, koji se zadovoljio samo čuvanjem svog gola i igranja na bod, daleko od toga da je Francuska igrala dobro.

Igrali su onako kako igraju već duže vrijeme pod palicom selektora Raymonda Domenecha. Stihijski i predvidljivo. I u petak je bilo vidljivo da Francuzi imaju individualnu kvalitetu, ali kolektivno su još jedan put zakazali.

Doduše, Patrice Evra, koji je bio puno bolji u svojim ofenzivnim akcijama u nastavku nego u prvom poluvremenu, nije to tako vidio.

"Iskreno govoreći, ja ne mogu dokučiti u čemu je bio problem. Igrali smo stvarno dobro. Nije mi jasno kako je Urugvaj uspio osvojiti taj jedan bod", izjavio je Evra za L'Equipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.