Evra pomagao Naniju u teškim trenucima

Evra pomagao Naniju u teškim trenucima

Edmir Škorić
Teme:

Krilni igrač Manchester Uniteda, Portugalac Nani, otkriva kako je Patrice Evra bio njegova podrška u najgorim trenucima na Old Traffordu.

Portugalski reprezentativac u Manchester je stigao kao eventualna zamjena za svog sunarodnjaka Cristiano Ronalda, no na početku nije pružao partije kakve su se od njega očekivale. Ipak, u drugom dijelu sezone Nani igra preporođeno i uz Rooneya je glavna karika momčadi Sir Alex Fergusona.

Nani je u početku imao teška razdoblja na Old Traffordu, a u takvim trenucima pomagao mu je francuski reprezentativac Patrice Evra.

"Pat je bio veliki prijatelj za mene. Uvijek je govorio kako moramo biti strpljivi i kako Manchester radi s igračima. Pokušao mi je pokazati kako je njemu bilo kad je došao. Rekao mi je: 'ako prođeš kroz ono što sam ja, onda ćeš biti u dobroj poziciji'", kazao je Nani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti