Evra: United je prvi klub u Manchesteru

"Izgubljena titula ne znači ništa"

Evra: United je prvi klub u Manchesteru

A. Haznadarević

Poznato je da između dva mančesterska kluba vlada veliki rivalitet, ipak, prema riječima defanzivca Uniteda Patricea Evre, nije tako uvijek bilo te s obzirom na to da je United uvijek bio puno uspješniji tim od Cityja, ne smatra ga pravim rivalom.

"Ne postoji rivalitet između ta dva kluba, jer United je uvijek bio superiorniji od Cityja. Mi smo prvi klub u Manchesteru, a činjenica da prošle sezone nismo osvojili titulu ne mijenja ništa", smatra bek Crvenih đavola.

 

Sudar dva Manchestera dogodit će se 9. decembra na Cityjevom Etihad stadionu.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti