Fabiano polaskan interesom Juventusa

Fabiano polaskan interesom Juventusa

Prema riječima Josea Fuentesa, menadžera napadača Seville Luisa Fabiana, Brazilac je polaskan navodima da je za njegove usluge zainteresovan Juventus.

Stara dama je već duže vrijeme u potrazi za napadačem, a Luis Fabiano se nalazi u užem izboru.

"Da, Juventus je zainetersovan za Fabiana. Sretan sam zbog tga, jer Bianconeri su klub koji je poznat širom svijeta", rekao je Fuentes.

Na pitanje da li bi njegov klijent bio zainteresovan za prelazak u redove torinskog giganta, menadžer Fabiana je rekao:

"Oni su jedan od najprestižnijih klubova na svijetu. Niko me nije zvao, ni Marotta niti bilo ko drugi. Luis je sretan u Sevilli, ali kada veliki klub pokuca na vrata, onda trebate vidjeti šta se može dogoditi".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.