Fabianski: Postali smo nemilosrdni

Arsenal slavio na Eastlandsu

Fabianski: Postali smo nemilosrdni

Golman Arsenala Lukasz Fabianski vjeruje kako je njegova ekipa postala "nemilosrdna", a kao primjer navodi pobjedu (3:0) nad Manchester Cityem.

Forma i igra Topnika bila je posljednjih sezona veoma loša protiv velikih ekipa, ali pobjeda na Eastlandsu nagoviještava bolja vremena za londonski klub.

"Unutar ekipa uvijek je bilo mnogo samopouzdanja. Međutim, za nas je veoma važno da počnemo pobjeđivati u ovako važnim utakmicama. Ove smo sezone igrali dobro protiv Chelsea, ali nismo pobijedili. Ipak, pobjeda protiv Citya u Manchesteru pokazuje kako smo postali nemilosrdni protiv direktnih konkurenata", rekao je golman Arsenala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.