Fabinho briljirao u Monacu, a sada na pragu Uniteda

Nogometaš Monaca ide u Engelsku

Fabinho briljirao u Monacu, a sada na pragu Uniteda

Edmir Škorić
Teme:

Francuski prvak Monaco ostat će sigurno bez nekolicine svojih zvijezda nakon izuzetno uspješne sezone.

Monaco je pokorio Francusku, igrao i polufinale Lige prvaka, pa ne čudi da su brojni igrači tima iz Kneževine na radaru evropskih velikana, a među njima i Fabinho.

Menadžer Uniteda Jose Mourinho juri Fabinha već neko vrijeme, a ugledni AS piše da je brazilski veznjak na korak od prelaska na Old Trafford.

Fabinho koji ima 23 godine pored veznog reda može da igra i na desnom beku, a prošle sezone je bio jedan od ključnih igrača Monaca. Također, zainteresovani za njegove usluge su Manchester City, AC Milan, Juventus i PSG.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Njega zastupa Jorge Mendes, Mourinhov sunarodnjak, pa je evidentno da bi ta veza mogla proraditi i da će Fabinho u narednim sedmicama stići u redove engleskog velikana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi