Fabinho: Možemo izbaciti City

Fudbaler Monaca pred revanš

Fabinho: Možemo izbaciti City

Teme:

Fudbaleri Monaca i Manchester Cityja sutra navečer igraju revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona.

Manchester City je u prvom meču slavio sa 5:3 na domaćem terenu, iako je Monaco vodio sa 3:2. Defanzivac Kneževa Fabinho smatra da njegova ekipa ipak ima snage da izbaci tim Pepa Guardiole.

"Nisam očekivao da će PSG biti eliminisan, ali to se dogodilo. To je samo još jedan dokaz da je u fudbalu sve moguće. Naš zaostatak protiv Cityja je manji, trebamo postići dva gola, ali to ne znači da će nam biti lakše. Igrat ćemo protiv veoma jakog tima. Ne mislim mngoo na to što je Barcelona uradila. Možete izvući neke pouke, ali mislim da je naš stil igre drugačiji od Barcinog. Možda nemamo MSN trio, ali vjerujemo u naše igrače. Mislim da je moguće da preokrenemo stvari protiv Cityja i učinit ćemo sve kako bi to ostvarili", rekao je Fabinho.

Podsjetimo, sutrašnji meč između Monaca i Manchester Cityja počinje od 20.45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi