Fabio Simplicio interesantan Interu

Fabio Simplicio interesantan Interu

Edmir Škorić

Interov veznjak Palerma Fabio Simplicio nalazi se na meti Intera, nakon što klub iz Milana nije uspio dovesti Julio Baptistu.

Prema pisanju Tuttomercatoweb.com, Brazilac će u ljetu biti slobodan i bez odštete će moći potpisati ugovor sa drugim klubom, naravno ukoliko ne prodruži s Palermom.

"Simplicio je važan igrač i bit će nam drago ako ostane ovdje. Ponudili smo mu unosan posao. No, to ovisi o njegovoj odluci", kazao je Maurizio Zamparini, predsjednik kluba sa Sicilije.

Navodno je Jose Mourinho strastveni obožavatelj brazilskog playmakera, pa je izvjesno da Simplicio kao slobodan igrač na ljeto pređe u redove Intera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.