Fabio zamjena za Stojkovića?

Srbin želi u Premiership

Fabio zamjena za Stojkovića?

Nakon što je Vladimir Stojković izjavio kako bi radije otišao u Englsku, nego ostao u Sportingu, portuglaski klub je odmah reagovao. Naime, kao zamijenu za srbijanskog golmana žele dovesti Fabia Lopesa.

Paulo Sergio, trener lisabonskog kluba, rekao je kako želi dovesti novog golmana, ali da sve to zavisi od budućnosti Vladimira Stojkovića.

Prva meta je 29-godišnji Brazilac Fabio Deivson Lopes Maciel, golman Cruzeira, koji je za ovaj klub skupio više od 300 nastupa.

Portugalci su već počeli pregovore sa brazilskim klubom, a 1.5 miliona eura bi trebalo biti dovoljno da se ovaj transfer realizuje.

Paulo Sergio je od uprave kluba zatražio potrebna sredstva za dovođenje pet novih igrača, nakon što je klub prodao Joao Moutinha velikim rivalima, Portu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti