Fabregas će jednog dana igrati za Barcu
Cesc je na meti i Barcelone i Reala

Primera Division

Fabregas će jednog dana igrati za Barcu

Cesc Fabregas ove sezone igra u velikoj formi u Arsenalu. Tokom ljetnog prelaznog roka  bio je na meti Reala i Barcelone, ali ga Arsene Wenger nije pustio.

Ponovo se ta priča aktuelizira kako se bliži prelazni rok i ponovo su u igri siti akteri, ali Gerard Pique, štoper Barcelone i veliki prijatelj Fabregasa, kaže da Fabregas može igrati samo za katalonski klub.

"Cesc će jednog dana nositi dres Barcelone to je sigurno. Ja sam to uvijek govorio. Cesc uvijek drži svoje mišljenje samo za sebe, ali ja se nadam da će generacija 87. godišta jednog dana igrati zajedno", rekao je Pique misleći na generaciju sebe i Cesca koji su skupa igrali u mladoj reprezentaciji.

U Realu nikad nisu odustali od dovođenja Fabregasa u svoje redove, ali Pique misli da se to neće nikad desiti. "Ne bih ga volio vidjeti u Madridu i zapravo mislim da se to neće desiti. U nogometu ne postoji riječ nemoguće, ali mislim da će u ovom slučaju to biti nemoguće", rekao je Pique za Sport.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije