Fabregas: Mbappe je idealan igrač za Real Madrid

Tako smatra Španac

Fabregas: Mbappe je idealan igrač za Real Madrid

Nekadašnji veznjak Barcelone Cesc Fabregas smatra kako je Kylian Mbappoe idealan igrač za Real Madrid.

Mbappe se već dugo vremena povezuje s Kraljevskim klubom. Real ga je želio još dok je igrao u Monacu ali Mbappe se tada odlučio za prelazak u PSG gdje igra već tri godine.

Iako je igrač bogatog PSG-a Real Madrid još uvijek nije odustao od Mbappea, a jedan od onih koji smatraju kako bi on bio idealno pojačanje za Kraljeve je Fabregas.

Član Monaca kaže kako brzonogi Francu ima karakteristike koje odgovaraju ekipi koju s klupe predvodi Zinedine Zidane.

"On je momak koji je gladan uspjeha i želi biti najbolji", kazao je Fabregas za Estudio Estadio i dodao: "Zbog njegovog stila igranja bio bi idealno pojačanje za ekipu kao što je Real Madrid".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Cesc, koji je najbolje dane karijere proveo u Arsenalu, kaže kako je i sam u nekoliko navrata imao šansu preći u Real.

"Već sam o tome govorio u drugim prilikama. Bilo je puno mogućnosti da odem u Real, ali na kraju sam želio preći u Barcelonu i to se ostvarilo", poručio je on.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti