Fabregas: Najviše želimo naslov

Fabregas: Najviše želimo naslov

Edmir Škorić

Londonski Arsenal nakon pobjede nad Boltonom u gostima (0:2) ostao je u utrci s Chelseaom i Manchester Unitedom za osvajanje naslova Engleske. Topnici ovaj trofej čekaju od 2004. godine.

Arsene Wenger i njegovi igrači gostujućom su pobjedom kod Boltona ponovo došli u priliku da se ravnopravno sa Chelseaom i Manchester Unitedom bore za naslov prvaka. Na Emiratesu se ovaj pehar čeka od 2004. godine, a Cesc Fabregas imao je i jasnu poruku za ostale klubove.

"Trenutno nema momčadi koja ima veću želju da osvoji prvenstvo", kazao je Cesc Fabregas, dok je Bacary Sanga istakao: "Moramo osvojiti maksimalan broj bodova, ukoliko želimo postati prvaci."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije