Fabregas: Ovo je posebna utakmica

Španac najavljuje engleski derbi

Fabregas: Ovo je posebna utakmica

Edmir Škorić

Kapiten Arsenala Cesc Fabregas utakmicu sa Manchester Unitedom predstavlja kao najbolju u čitavoj sezoni. Španac tvrdi da je ovo poseban duel.

Sutra se na Emiratesu igra veliki engleski derbi između Arsenala i Manchester Uniteda. Derbi ovih momčadi je uvijek bio 'poseban', no kada se pogleda stanje na tabeli, onda se ovaj put zaista radi o vrhunskom spektaklu. Istog mišljenja je i španski reprezentativac te kapiten Arsenala Cesc Fabregas.

"Manchester United nadmašuje sve ostale utakmice za mene. Kao igrač jednoj utakmici stvarno se unaprijed radujem. Chelsea je stvarno dobar, dueli s Liverpoolom i Tottenham su izuzetno posebni, naročito navijačima koji su stvarno uzbuđeni", kazao je Fabregas, te dodao.

"Ali, ako morate odabrati jednu od 38 utakmica to je onda sigurno ona protiv Manchester Uniteda. Za mene je ovo definitivno najposebnija utakmica koja se igra u Premier ligi."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije