Fabregas: Slomljen sam, kao i moja noga

Cesc Fabregas se obratio javnosti

Fabregas: Slomljen sam, kao i moja noga

Cesc Fabregas se prvi put nakon loma noge u meču protiv Barcelone u srijedu obratio pismom engleskoj javnost. Cesc Fabregas u svom obraćanju javnosti preko The Suna kaže:

„Penal koji sam zabio protiv Barcelone mogao bi biti moj posljednji pogodak ove sezone. Ipak, želim da zadržim nadu kako možemo preko Barcelone u finale i ću igrati u finalu.  To je moj san. Cijelu sezonu smo prošli skupa i ne želim da sezonu završim na ovakav način. Kada me Carles Puyol faulirao i sudija pokazao na penal jedino što sam želio bilo je da udarim loptu što jače i postignem gol“.

„Adrenalin je bio veliki i nisam osjećao nikakvu bol kada sam zakucao loptu pored Vicotara Valdesa. Ali, kada sam potrčao prema lopti da je uzmem osjetio sam strašnu bol. Jedva sam hodao, ali kako su sve izmjene bile izvršene morao sam ostati i pomoći klubu. Već sam znao kako neću moći igrati u revanšu, jer sam prethodno dobio žuti karton“.

„Liga prvaka je veliko takmičenje koje želimo da osvojimo. Iako nas ljudi otpisuju mislim da možemo proći, jer i Barcelona ima velikih problema jer neće igrati Puyol i Pique. Ja sam poput našeg trenera, imam veliko povjernje u ove igrače“, rekao je Cesc Fabregas.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije