Fabregas: Wenger mi je drugi otac

Fabregas: Wenger mi je drugi otac

Edmir Škorić

Arsenalov veznjak Cesc Fabregas ističe kako mu je Wenger poput drugog oca, te je opisao osobine Barceloninih igrača, sa kojima je u jako dobrim odnosima.

"Wenger mi je drugi otac, najvažnija osoba u mom životu nakon mog oca. Imao je potpuno razumijevanje prema meni i tretirao me kao svog sina. Dio sam njegove obitelji", kazao je Fabregas, dodavši kako ga francuski stručnjak i dalje želi u svojim redovima.

"Ne želi me napustiti. Moj zadnji razgovor s njim u Londonu je bio jedan od najtežih trenutaka u mom životu."

Arsenalov veznjak je imao samo riječi hvale za Barcelonine igrače.

"Ti igrači su moji prijatelji godinama. Puyol mi daje samopouzdanje i preuzeo je brigu o meni poput starijeg brata. Inspiriran sam Bojanovom mirnoćom. Busquets je jednostavan i autenetičan, Xavi je maestro, a Iniesta ima toliko strpljenja, osobito zbog činjenice kroz kakve je muke prošao s povredama. Messi je miran, sramežljiv i jako ljubazan...".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti