FACE TV dogovorila prijenose  Željezničara i Sarajeva

Prijenosa će biti

FACE TV dogovorila prijenose Željezničara i Sarajeva

Midhat Šljivak

Iako je rukovodstvo prvaka Slovenije, Maribora sinoć objavilo kako prijenosa utakmice drugog pretkola Lige prvaka protiv Željezničara neće biti zbog premalih financijskih ponuda, ipak Plave ćemo imati priliku gledati pred "malim ekranima".

Sarajevska FACE TV zvanično je otkupila prava prijenosa za prvi utakmicu drugog pretkola Lige prvaka između Maribora i Željezničara koja se igra u srijedu u Sloveniji.

Ova televizija će također prenositi i utakmicu Evropske lige između Levskog iz Sofije i našeg predstavnika Sarajeva koja se igra dan kasnije, naravno, ukoliko se naš tim plasira dalje, a bilo bi pravo čudo da večeras kiksaju protiv Hiberniansa s Malte, gdje brane tri gola prednosti.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.