Faik Kolar ostaje na klupi Olimpica

Čelnici kluba zadovoljni Kolarovim radom

Faik Kolar ostaje na klupi Olimpica

A. Beganović

Faik Kolar, šef stručnog štaba Olimpica i u proljetnom dijelu sezone sjedit će na klupi najmlađeg sarajevskog premijerligaša, saznaje SportSport.ba.

Nakon što je Nedim Jusufbegović napustio Olimpic čelnici ovog kluba povjerenje su ukazali njegovom pomoćniku Faiku Kolaru s čijim radom su prezadovoljni.

Olimpic igra sjajno i najprijatnije je iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva, no i pored toga pojavila se informacija da bi na klupu ovog kluba mogao sjesti proslavljeni njemački fudbaler Jurgen Kohler.

Međutim, kako smo saznali od čelnika momčadi s Otoke, ista nije tačna, odnosno Kohlerr sasvim sigurno neće preuzeti Olimpic, a o eventualnoj smjeni Kolara se ne razmišlja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.