Falcao donio pobjedu Atleticu

Primera

Falcao donio pobjedu Atleticu

U pretposljednjem susretu osmog kola španske fudbalske Primera lige, Atletico Madrid je golom Radamela Falcaa savladao Real Socided.

Prepun stadion Anoeta u San Sebastianu gledao je pretposljednji susret osmog španske fudbalske Primera lige, ali nije vidio niti jedan gol u dvoboju domaćeg Real Sociedada i Atletico Madrida sve do 90 minute utakmice.

Iako su gosti iz prijestolnice Španije bili bolji tokom većeg dijela susreta, mreže su ostale nedirnute sve do samog kraja meča, kada je Atleticu pobjedu donio, a ko drugi do Radamel Falcao.

Atletico Madrid tako je došao do 22. boda u sezoni, te su Jorgandžije i dalje na sjajnoj drugoj poziciji na tabeli, dok je baskijska ekipa na 14. poziciji na tabeli.

 

[www.online-soccer.ru] Real Sociedad 0-1... by all-goals

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti