Falcao je potpisao za Chelsea?

Tvrdi portugalski Record

Falcao je potpisao za Chelsea?

Portugalski sportski dnevnik Record objavio je informaciju da je Radamel Falcao potpisao za londonski Chelsea. 

Iako Record nije naveo izvor inforacije, kolumbijski napadač navodno je u subotu potpisao za Chelsea, a velika je mogućnost da je informaciju o mogućem transferu proslijedio njegov menadžer Jorge Mendes.

Navijači londonskog kluba se već uveliko raduju dolasku 29-godišnjeg napadača o kojem riječi hvale ima i golman Thibaut Courtois.

"Poznajem ga veoma dobro. Falcao je odličan momak i dobar mi je prijatelj. Bilo bi sjajno kada bi došao u Chelsea, igrač kao što je on može igrati u svakom klubu", odgovorio je Courtois na upit tamošnjih novinara o kolumbijskom napadaču. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije