Falcao: Navijat ću svim srcem za Atletico protiv Reala

Falcao: Navijat ću svim srcem za Atletico protiv Reala

Napadač Monaca i reprezentacije Kolumbije Radamel Falcao pružio je javnu podršku svom bivšem klubu Atletico Madridu uoči finala Lige prvaka protiv Real Madrida. 

"Real i Atletico imaju jednake šanse za pobjedu u finalu. To će biti velika utakmica. Prošle sezone su igrali u finalu Kupa kralja i Atletico je pobijedio. To dokazuje da je finalna utakmica različita od drugih". 

"Volio bih da Atletico pobjedi, naravno. Imam veliko poštovanje prema klubu, zbog svega što sam tamo doživio. Naravno da ću da ih podržim", rekao je Falcao. 

Falcao je prošlog ljeta iz Atletica prešao u Monaco. On se osvrnuo i na tešku povredu koju je zadobio prije nekoliko mjeseci, te je još uvijek upitan njegov nastup na SP. 

"Osjećam se zaista dobro. Zaista sam zadovoljan oporavkom. U narednih nekoliko sedmica vidjećemo da li ću biti u stanju da igram, tada ćemo donijeti konačnu odluku", zaključio je kolumbijski napadač. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.