Falcao ne razmišlja o odlasku iz Atletica

Falcao ne razmišlja o odlasku iz Atletica

Edmir Škorić
Teme:

Kolumbijski napadač Radamel Falcao nema želju napustiti madridski Atletico ovog ljeta.

Falcao je tek prošlog ljeta iz Porta prešao u Atletico, ali za kratko vrijeme postao glavni igrač kluba iz španske prijestonice. U finalu Evropske lige protiv Athletic Bilbaoa postigao je dva pogotka, a ukupno je postigao 24 gola u Primeri te 12 njih u Evropskoj ligi.

 

"Znam da imam još četiri godine ugovora s klubom. Isto tako znam da postoje klubovi koji me žele, ali se nastojim distancirati od takvih priča. Ne razmišljam o promjeni kluba. Postoje odluke koje mora donijeti klub, a ne ja", kazao je 26-godišnji Kolumbijac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.