Falcao: Ne znam za interes Barcelone

Katalonci zagrijani, napadač ne zna ništa

Falcao: Ne znam za interes Barcelone

Kolumbijski napadač, Radamel Falcao navodno se nalazi na listi želja Barcelone te bi tokom ovog prelaznog roka mogao završiti u redovima katalonskog giganta. Ipak, Falcao je izjavio da nije znao za interes Barcelone.

Prema pisanju španskih medija, Barcelona pažljivo prati razvoj situacije oko Falcaa te bi ga voljeli dovesti na Camp Nou.

Ipak Falcao tvrdi da mu nije poznato da se Katalonci interesuju za njega.

"Iskreno, ne pridajem puno značaja onome što se govori. Ne znam ništa o tome. Ništa nisam vidio, čuo ili pročitao", kazao je Falcao dodavši:

Sada razmišljam samo o utakmici protiv Ekvadora. Moj agent je pametno odlučio da ne razgovaramo sada o tim temama te je htio da se koncentrišem na utakmice za reprezentaciju. Misli da nije vrijeme za to. Vidjet ćemo nakon ponedjeljka.

Falcao koji je u Atletico Madrid stigao prošlog ljeta iz Porta, postigao je 36 golova u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.