Falcao: Razmišljamo samo o pobjedi

Napadač Atletica uoči madridskog derbija

Falcao: Razmišljamo samo o pobjedi

Adnan Beganović

Derbi 33. kola Primere sutra navečer na Vicente Calderonu odigrat će domaći Atletico i Real, a napadač Jorgandžija, Rademel Falcao, mašta o pogotku.

"Bilo bi fenomenalno kada bih postigao pogodak u gradskom derbiju. Strijelci na takvim utakmicama ulaze u historiju. Očekujem našu pobjedu, a kada bih uspio zatresti mrežu, bio bi to samo šlag na torti", uoči velikog madridskog derbija je istakao Falcao.

"Svjesni smo šta ova utakmica znači Realu, ali mi razmišljamo samo o pobjedi. Real ima fenomenalnu momčad, punu kvalitetnih pojedinaca, koji jednim potezom mogu odlučiti pobjednika, no imamo i mi svoje adute", dodao je napadač Jorgandžija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.