Falcao uživao u Cecinom hitu
Foto: Screenshot

Jovetić zadužen za atmosferu

Falcao uživao u Cecinom hitu

E. Čaušević

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić ljetos je odlučio napustiti Inter i svoju karijeru nastaviti u dresu Monaca.

Jovetić se očito veoma brzo uklopio u novi ambijent, te je već postao zadužen za atmosferu u svlačionici Kneževa. Crnogorac je nakon jedne utakmice odlučio da svoje saigrače "počasti" Cecinom pjesmom, a sve je odlučio videom zabilježiti Radamel Falcao.

Kolumbijac je video postavio na svom Instagram profilu uz opis da igrači Monaca trenutno uživaju u muzičkom repertoaru koji im je izabrao Jovetić. Crnogorac je poznat po svojim folk hitovima u svlačionici, a svi pamtimo vrijeme kada je igrao u Manchester Cityju s Džekom, Kolarovom i Nastasićem.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi