Falcao više neće da šuti: "Trebaju nam pravi igrači!"
Monaco je sinoć kod kuće poražen od posljednjeplasiranog Guingampa i to je najbolji pokazatelj katastrofalne situacije u Kneževini, a Falcao je odmah ukazao na to odakle dolazi najveći problem

Monaco se bori za opstanak

Falcao više neće da šuti: "Trebaju nam pravi igrači!"

E. Škorić

Bivši francuski prvak Monaco trebat će puno sreće da bi ostao u ligi.

Monaco je jučer u derbiju začelja ugostio posljednjeplasirani Guingamp i na kraju je poražen s 2:0, pa je s 13 bodova ovaj tim ostao pretposljednji na tabeli.

U 18 kola je Monaco upisao samo tri pobjede, ima četiri remija i čak 11 poraza. Iako i dalje u svom timu posjeduje veliki broj zvijezda, Monaco je očajan, a nije pomogao ni nedavni dolazak Thierryja Henryja na klupu.

Kolumbijac Radamel Falcao je bijesan, ne može sve tek tako da posmatra, sada je imao šta da kaže...

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Nama su potrebni pravi igrači, profesionalci, a ne igrači iz rezervne ekipe i omladinci", kratko je prokomentarisao kolumbijski napadač kompletnu situaciju.

Monaco se bazira na prodaju igrača svakog ljeta, a kako je nekoliko prvotimaca povrijeđeno, Henry je odlučio šansu da daje igračima koji imaju 18, 17, pa čak i 16 godina.

Top Komentari

Keno
Koje ne postovanje prema timu, da sam trener dobio bi kaznu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi