Falcaova zamjena u Atleticu je Alvaro Negredo

Falcaova zamjena u Atleticu je Alvaro Negredo

Midhat Šljivak

Kolumbijski napadač Radamel Falcao će ovog ljeta napustiti redove Atletico Madrida, a u rukovodstvu popularnih Jorgandžija su kako stvari stoje već našli njegovu zamjenu.

Predsjednik kluba, Gil Marin, priznao je kako postoji mogućnost da Atletico u svoje redove dovede napadača Seville Alvara Negreda, a sa novcem od Falcaovog transfera to ne bi trebalo predstavljati nikakav problem.

"Falcao napušta klub i moja je obaveza da potražim zamjenu. Pričao sam sa ljudima iz Seville i rekao sam im da želimo Negreda čim Falcao ode iz kluba. O tome ćemo pričati na kraju sezone, a Negredo je jedno od riješenja za nas", rekao je Gil Marin.

Negredo ima ugovor sa Sevillom do ljeta 2016. godine, a ove sezone je postigao 26 golova u 40 nastupa za tim iz Andaluzije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.