Famos šesticom ispratio Jedinstvo u Brodac

Druga liga RS, Istok

Famos šesticom ispratio Jedinstvo u Brodac

M. Jakovljević

Fudbaleri Jedinstva iz Brodca doživjeli su debakla u okviru 9. kola Druge lige Republike Srpske grupa Istok, gdje su u Vojkovićima od domaćeg Famosa poraženi sa 6:0 (3:0).

Domaćin je igrao sjajno, što govori i rezultat, te su i dalje na drugoj poziciji na tabeli.

"Već u najavi sam rekao da očekujem pobjedu i nastavak dobre serije kod kuće. Gosti su me razočarali i stvarno su dosta slabiji bili od nas", rekao je trostruki strijelac za Famos, Đorđe Močević.

Povodom svega, oglasili su se i u protivničkom taboru.

"Nismo se mogli suprostaviti razigranom domaćinu. Na gostovanje smo išli sa 12 igrača te nismo mogli ništa učiniti. Nadam se boljim danima", rekao je trener Jedinstva, Miroslav Timić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi