Fan Zona sutra na Bilinom polju

Potvrđeno pisanje SportSport.ba

Fan Zona sutra na Bilinom polju

D. Kurbegović

Nakon što smo jučer prvi objavili informaciju o pregovorima u vezi Fan Zone na stadionu Bilino polje u kojoj će se moći uživo pratiti prenos utakmice iz Kaunasa, danas je ta informacija i zvanično potvrđena.

Javno preduzeće za prostorno planiranje i uređenje grada Zenica, Lokalno omladinsko vijeće, NK Čelik Zenica i Face TV pod pokroviteljstvom Općine Zenica sutra organizuju sportsko-zabavnu manifestaciju  naziva „Fan zona u Zmajevom gnijezdu“.

Na stadionu Bilino polje, na velikom ekranu 4x10 metara bit će omogućeno javno gledanje utakmice Litvanija - BiH. Organizatori su se pobrinuli da atmosfera bude na nivou pa će biti održan bogat muzičko-zabavni program, a sve posjetioce ove manifestacije zabavljat će zenički bendovi  Cover Art i Rima Band. Program počinje u 18 sati, a trajat će do 22 sata, kapije stadiona će se otvoriti već u 17 sati.

Budući da se radi o historijskoj utakmici i nakon nadamo se naše pobjede biće upriličeno veliko slavlje i vatromet. Iz organizacionog odbora apeluju na sve one koji dođu na stadion da se pridržavaju pravila koja važe za stadion Bilino polje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.