Fatić ne dolazi na prozivku Slobode?

Fudbaler Slobode za SportSport.ba

Fatić ne dolazi na prozivku Slobode?

Emir Dindić

Fudbalski klub Sloboda sa pripremama za narednu sezonu počet će za desetak dana. Šef stručnog štaba Vlado Jagodić na prozivci očekuje sve igrače koji su pod ugovorom sa Slobodom, no pitanje je i da li će se svi pojaviti.

Naime, u posljednjih par dana u Tuzli se sve više "šapuće" da se na prozivci neće pojaviti Ivan Fatić kojem navodno Sloboda duguje određeni novčani iznos. Tragom tih špekulacija SportSport.ba je kontaktirao Fatića koji, nije bio pretjerano pričljiv.

"Ne bih mnogo pričao na tu temu, no sigurno je da neću doći na prozivku ukoliko mi se ne isplate dugovanja", kratko je za SportSport.ba rekao Fatić.

Podsjetimo, Ivan Fatić je stigao u Slobodu prošle godine u eri Azmira Husića, a osim Slobode  nastupao je za Rudar Pljevlje, Vojvodinu, Chievo, Lecce, Veronu, Empoli, Genou, Cesenu, Inter, Vicenzu, Chiasso i Crvenu zvezdu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi