Faubert se još uvijek nada odlasku na SP

Bivši francuski reprezentativac

Faubert se još uvijek nada odlasku na SP

Edmir Škorić

West Hamov Julien Faubert se još uvijek nada da će biti na spisku igrača koje za Svjetsko prvenstvo odabere francuski selektor Raymond Domenech.

Bivši 26-godišnji igrač Bordeauxa je postao ključna figura Zolinih Čekićara, ali od 2006. godine nije nastupio za reprezentaciju Francuske. Međutim, Faubert se još uvijek nada pozivu selektora Raymond Domenecha.

"Imam 26 godina i u toj dobi naravno da mislite o reprezentaciji. Kada sam došao u West Ham selektor Francuske je mislio da to nije dobra odluka, ali sam došao zato što je ovo dobar klub i igram u Premier ligi", kazao je Faubert, te dodaje.

"Nadam se da još uvijek ima vremena za odlazak na Svjetsko prvenstvo, ali ako ne, možda mogu biti u momčadi nakon toga."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti