Favoriti po planu
Francuz je pogodio drugi gol za Juventus

Italija, 25. kolo

Favoriti po planu

Poslije gostujućeg trijumfa Intera protiv Bologne (2:1) na otvaranju 25. kola italijanske Serije A, trijumfe su ubilježili i preostala dva favorita koji su večeras izlazili na teren.

Roma je na domaćem terenu golom Taddeia u 63. minuti minimalnim rezultatom savladala Sienu, dok je važna tri gostujuća boda osvojio Juventus kod Palerma. Stara dama je slavila trijumf rezultatom 2:0, a golove za klub iz Torina postigli su Sissoko 27. i Trezeguet u 79. minuti. U timu Juventusa ni večeras nije bio povrijeđeni bh. internacionalac Hasan Salihamidžić.

Juventus je ovim trijumfom ostao u utrci sa Interom za šampionsku titulu. Milanezi imaju 59 bodova, a Juve devet bodova manje. Treća je Roma sa 46 bodova, a četvrtoplasirani Milan ima 45 bodova i utakmicu manje.

Na začelju je i dalje Regina na 17 bodova, a prema trenutnom stanju iz Serije A „ispadaju“ i Chievo i Torino koji imaju po 20 bodova.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.