Favre: Barcelona, Bayern i Dortmund su najjači

Trener Borussije Monchengladbach ima riječi hvale za rviale

Favre: Barcelona, Bayern i Dortmund su najjači

Trener Borussije Monchengladbach Lucien Favre smatra kako su Barcelona, Bayern i Borussija Dortmund trenutno najjači klubovi u Evropi.

Njegova Borussija nalazi se trenutno na osmoj poziciji u Bundesligi, a slijedi im teško gostovanje kod lidera na tabeli, Bayerna. "Za mene oni su pored Barcelone i Borussije Dortmund među najjačim timovima u Evropi, ako ne i svijetu. Imaju odličnu šansu da vrate titulu u Minhen ove sezone," rekao je za protivnika svoje ekipe, Lucien Favre. 

 

Sportski direktor Borussije Max Eberl je ubijeđen u pozitivan rezultat, uprkos izostanku Alvara Domingueza koji odrađuje kartone. "Moramo dati sve od sebe da iznenadimo Bavarce još jednom. Mi smo svima težak protivnik," rekao je Eberl. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.