Favre: Pobijedili smo nezasluženo

Trener Borussije M'gledbach

Favre: Pobijedili smo nezasluženo

Sastav Borussije M'gladbach danas je u okviru 8. kola njemačke Bundeslige na svom stadionu savladao aktuelnog vicešampiona Evrope Bourssiju Dortmund sa 2:0.

Gledajući rezultat reklo bi se veoma lako, ipak sve od 80. minute na semaforu je stajalo 0:0, a u posljednjih deset minuta igrači Luciena Favrea stigli su do dva pogotka, a prvi je pao iz penala nakon crvenog kartona Hummelsa.

"U prvom poluvremenu smo spavali, a protivnik je igrao i napadao. Na kraju smo nekim čudom sa 0:0 otišli u svlačionicu. Mučili smo se, sporo igrali, sporo razmišljali. Na poluvremenu sam rekao svojim igračima da prvo poluvrijeme zaboravimo i da konačno počnemo igrati fudbal. Sada slobodno mogu reći da je naša pobjeda danas nezaslužena", kazao je švicarski stručnjak na klupi Borussije M'gladbach nakon današnje pobjede njegovog tima u duelu protiv imenjaka iz Dortmunda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.