Favre: Saradnja sa NFSBiH je na zavidnom nivou

Šef Odjela UEFA-e za razvoj nacionalnih asocijacija

Favre: Saradnja sa NFSBiH je na zavidnom nivou

E. Škorić

Thierry Favre, šef Odjela UEFA-e za razvoj nacionalnih asocijacija, boravio je danas u Sarajevu.

Favre je učestvovao u radu na održanoj sjednci Izvršnog odbora NFSBiH, nakon koje je održana konferencija za novinare, a prisutnim predstavnicima medija obratio se i gospodin Favre.

On je imao samo riječi hvale za Nogometni savez BiH, te je dao podršku ljudima koji rade u krovnoj kući bh. nogometa.

“Mogu samo da ponovim i potvrdim što su govorili predsjednik NFSBiH Elvedin Begić i generalni sekretar Jasmin Baković. Osobono sam imao priliku da svjedočim nekim negativnim iskustvima vezanim za vaš Savez, ali tada je bila riječ o ljudima koji više nisu članovi Saveza i vjerujem da se vi dobro sjećate tih vremena i da ste upoznati s tim”, rekao je Favre, dodavši:

“Ovom prilikom mogu samo kazati da ćemo nastaviti podržavati ovdašnji menadžment i da ćemo nastaviti saradnju koja je na zavidnoj razini. Vi (novinari, op.a) možete da mi nastavite postavljati pitanja, ali mislim da bih bio dosadan jer bih samo ponavljao jedno te isto, pošto nemam ništa negativno da bih rekao za NFSiH i članove te institucije”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.