Fazio: Borit ćemo se do posljednje sekunde!

Defanzivac Rome optimista

Fazio: Borit ćemo se do posljednje sekunde!

Defanzivac Rome Federico Fazio još uvijek sanja finale Lige prvaka.

Iako je njegov tim poražen sa čak 5:2 na Anfieldu u prvom meču polufinala, Fazio poručuje da nije gotovo i da će se on i saigrači boriti do zadnje sekunde.

"Postigli smo dva gola u gostima, a imali smo i dosta prilika u prvom dijelu. Moramo nastaviti dalje. Mi smo igrači, mi smo atlete, borit ćemo se do zadnje sekunde. Nije sve izgubljeno, radili smo veoma naporno da bi došli do ove faze, pokušat ćemo da okrenemo stvari do posljednjeg momenta revanš susreta. Mislili smo sve vrijeme, ovo je fudbal, borit ćemo se ponovo u revanšu. Nemojmo zaboraviti kako smo došli ovdje", rekao je Fazio.

Podsjetimo, Romi ponovo treba pobjeda od 3:0 baš kao protiv Barcelone, a revanš je za samo osam dana na Olimpicu u Rimu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Harisss
Fazio, navijam za vas ali aliverpul je bolji.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi