Fazlagić: Slavija može u Evropu

Veznjak tima iz Istočnog Sarajeva poručio

Fazlagić: Slavija može u Evropu

Adnan Beganović

Pod dirigentskom palicom novog trenera Milomira Šešlije, fudbaleri Slavije krenuli su s pripremama za nastavak sezone u kojoj gaje visoke ambicije.

Jedan od važnih kotačića u timu iz Istočnog Sarajeva je zadnji vezni Haris Fazlagić, koji je jesenas obukao dres ovog premijerligaša i odigrao odličnu polusezonu. Fazlagić je bio jedan od najbolje ocijenjenih igrača Slavije, a u nastavku sezone očekuje se da bude jedan od oslonaca svog tima.

 "Pripreme smo počeli sredinom januara i sve ide super. Do početka februara smo ovdje a onda idemo u Bar. Biće dovoljno vremena da se spremimo za nova iskušenja", kaže Fazlagić.

O novom treneru s kojim do sada nije imao prilike raditi i ambicijama Slavije Fazlagić kaže:

"Šešlija je dobar trener, zna šta hoće i već nakon nekoliko treninga pokazao nam je mnogo. U ekipu se vratio napadač Radovanović koji je odličan igrač. Napustilo nas je nekoliko fudbalera, ali će vjerovatno doći još neko pojačanje. Kada se sve posloži imamo realne šanse da ostvarimo ambicije a one su plasman u Evropu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.