Razočarani Feđa Dudić želi odmoriti glavu pred nove izazove: "Igrači moraju malo više dati"

Trener FK Sarajevo

Razočarani Feđa Dudić želi odmoriti glavu pred nove izazove: "Igrači moraju malo više dati"

M. Šljivak

Sarajevo je u Srebreniku poraženo od Tuzla Cityja s 1:0 u susretu 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Bordo tim je odigrao jako dobro prvo poluvrijeme. Međutim, šanse nisu iskoristili i na kraju je Tuzla City pogotkom Semira Smajlagića došlo do tri boda (1:0).

Trener FK Sarajevo Feđa Dudić razočaran je novim neuspjehom. Najavio je da će

"Nedopustivo. Do gola smo bili bolji, bili smo bliži golu. Ne zabijemo i kada igrači kad traže da se izbaci, odigra se akcija do kraja i primimo gol. Nije nas ni penal probudio, iako se do kraja igralo na jedan gol", rekao je Dudić.

O narednom rivalu Borcu trener Bordo tima nije želio razmišljati.

"Trebam prvo vidjeti, odmoriti glavu i onda razmišljati o Borcu. Trebaju igrači koji dobiju šansu moraju malo više pokazati", poručio je Dudić.

Pomoćni trener FK Tuzla City Selver Ahmetović smatra da je njegov tim zaslužio trijumf.

"Mi smo zaslužili ovu pobjedu. Imali smo veći motiv i veću želju. Svježi igrači su promijenili tok utakmice. Čestitam svojim igračima, zasluženo smo pobijedili".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naredni izazov za Tuzlake je HŠK Posušje. I tu će ići na tri boda.

"Spremit ćemo se za njih, vraćaju nam se kartonirani igrači. Idemo otvoreno do kraja", istakao je Selver Ahmetović.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ljacmu1
1 pobjeda u zadnjih koliko?? utakmica? Dugo trpe Dudića, iz Sarajeva su treneri letjeli za manje stvari. Husrefa su otjerali kad je bio prvi i dobio sve domaće utakmice izuzev derbija, i to dok je liga bilo puno jača.
11 1
SarajFK
Volovska glava u julu: Mi dovodimo samo igrace za koje smo sigurni da ce uvjek davati svoj maksimum. JA GARANTUJEM ZA SVAKOG OD NJIH!!! Volovska glavuša sada: Nisam ja nista kriv, OVI IGRACi SE NE TRUDE, TREAJU MI BOLJI. HahahahahhhHhha
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi