Feđa Dudić: Ovo je naša taktički najzrelija utakmica

Važna pobjeda za Rođene

Feđa Dudić: Ovo je naša taktički najzrelija utakmica

S. Mlaćo

Velež je u Bijeljini upisao vrijedna tri boda. Rođeni iako oslabljeni slavili su 1:0, te svakako imaju razloga za zadovoljstvo.

Feđa Dudić je nakon meča dao svoje viđenje susreta.

"Značajna pobjeda protiv kvalitenog protivnika. U prvoj polusezoni su nam odnijeli bodove zasluženo, dosta smo analizirali tu utakmicu, kao i utakmicu Radnik u Kaknju. Danas smo neutralisali neke značajne igrače Radnika, igra im nije bila tečna, suzili smo prostor za igru Bradonjiću i Peci, te sve čestitke mojim igračima. Utakmica možda nije bila gledljiva, a mislim da je ovo naša taktički najzrelija utakmica. Protivnik osim slobodnog udarca nije imao nijednu sto posto šansu", kazao je Dudić, te dodao.

"Čestitke na jako dobrom suđenju, te domaćinu na korektnosti".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U naredno kolu Velež gostuju Željezničaru.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

velez mo
BRAVO FEDA,NA PAUZI 6-7 IGRACA I MISLIM DA CEMO DO KRAJA BITI MEDU 5-6,EKIPA,IDUCE GODINE PUCAMO NA SAMI VRH
8 1
BHFanataic
Bravo Fedja majstore. Ockujem jedno dobru, jaransku utakmicu u Sarajevo, kao sto je znala biti nekada, u nekoj drugoj drzavi...
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti