Dudić pitao Jagodića: Šta znači 'nije ti ovo Mostar' u prvoj minuti?

Trener Veleža nakon poraza od Borca

Dudić pitao Jagodića: Šta znači 'nije ti ovo Mostar' u prvoj minuti?

M. Šljivak

Borac je danas u Banjaluci pobijedio Velež sa 2:0.

Gosti u ovom meču bili su veoma nezadovoljni suđenjem, a na press konferenciji je kratko i jasno poručio:

"Ne znam kako da počnem i šta da kažem. Borac je morao pobijediti i pobijedio je. Došli smo da igramo 11 na 11. Bili smo vrlo korektni u posjedu puno bolji, ali desi se detalj koji odluči utakmicu. Pobjednik se znao prije početka utakmice. Bilo je to samo da se pojavimo. Izgubili smo 2-3 igrača za narednu utakmicu, rekao je Dudić i dodao je:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Stariji kolega mi u prvoj minuti kaže 'nije ti ovo Mostar'. Ja ga poštujem, stariji je, ali šta to znači? Borcu sretno dalje", rekao je Dudić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

1601834469
Svaka cast Vlado.... cas fudbala i cas gospodskih manira...
7 113
Pikachu11
Glavu gore Feđa nemoj da te ova propalica poremeti za njega si izmislio fudbal sve je rekao sa ovim kako su ga zvali pojedini ljudi iz BL i nudilo raznorazne stvari u vezi ove utakmice koliko moras glup biti pa to izjaviti. Licno sam bio prisutan kada je zvao jednog menadzer iz Mostar i maltene plakao preko telefona da mu ovaj nađe posao bilo gdje. Vlado vidimo se u Mostaru.
60 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti