Fehratović: Cilj nam je da ostanemo neporaženi

Igrač Vlasenice uoći meča s Glasincem

Fehratović: Cilj nam je da ostanemo neporaženi

D. Vejo

Fudbaleri Vlasenice u četvrtom će kolu Druge lige RS grupa Istok otputovati u Sokolac na gostovanje tamošnjoj ekipi Glasinca.

Iako im je pobjeda prijeko potrebna, gosti pozivaju na oprez.

"Glasinac je u sutrašnjoj utakmici favorit jer igraju na domačem terenu. Ali to neće promijeniti naš stil igre. Trudit ćemo se da donesemo prve bodove sa strane u ovoj sezoni. Ekipa je spremna, svi su na okupu te puni samopouzdanja idemo na gostovanje u Sokolac. S obzirom da im je odbrana najbolji dio ekipe, neće imati lak zadatak ali se nadam da ćemo uspjeti slomiti njihov otpor", dodaje za SportSport.ba fudbaler Vlasenice, Edhem Fehratović.

Susret između Glasinca i Vlasenice zakazan je za sutra od 16.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi