Fehratović: Protiv Slobode idemo po prve bodove

Vlasenica dočekuje Slobodu Novi Grad

Fehratović: Protiv Slobode idemo po prve bodove

D. Vejo

Fudbaleri Vlasenice konačno bi mogli na zelenu granu. Prvu pobjedu i tri boda tražit će u okviru 20. kola Prve lige Republike Srpske kada na svom terenu dočekuju Slobodu iz Novog Grada.

Vlasenica se nalazi na posljednjoj poziciji na tabeli dok su igrači Slobode dva mjesta ispred njih tačnije zauzimaju 10 mjesto. Ovo će svakako biti dobar meč, jer i jedni i drugi imaju želju da upišu nova tri boda i obezbjede opstanak u društvu koje čini Prva liga RS.

"Naredni meč igramo protiv Slobode koja je nama dobro poznat protivnik jer smo prije nekoliko dana izgubili u Kupu od njih minimalnim rezultatom. Tako da se nadam da ćemo im vratiti za poraz i ostvariti rezultat koji želimo a to je pobjeda", rekao je za SportSport.ba napadač Vlasenice, Edhem Fehratović.

Od početka proljetnog dijela šampionata, fudbaleri Vlasenice nisu osvojili niti jedan bod.

"Idemo po prve bodove. Do sada nismo uspjeli da ostvarimo pozitivan skor ni protiv jednog protivnika ali se nadam da sada hoćemo. Oslabljeni smo, ne igra kapiten Nebojša Kovačević ali to nas neće spriječiti da damo sve od sebe", zaključuje igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi