Golman Aalena za SportSport.ba

Fejzić: Amerikanci će biti dobar test za nas

Jedan od tri golmana bh. reprezentacije, Jasmin Fejzić, dosta je optimističan pred nadolazeće mečeve Zmajeva protiv Sjedinjenih Američkih Država, odnosno Slovačke.

"Poželio sam, naravno, svoje suigrače. Meni je ovdje uvijek lijepo biti sa ovakvim iskusnim igračima i svaki dan nešto novo naučiti", rekao je golman Jasmin Fejzić za SportSport.ba, dodavši:

"Mislim da je Amerika dobra ekipa, ali ne trebamo se plašiti. Bit će to dobar start za nas u svakom slučaju".

"Slovačka je dobra ekipa, ali znamo koliko možemo i dat ćemo sve od sebe da ostvarimo dvije pobjede. Mislim da su to dvije najvažnije utakmice", dodao je golman njemačkog drugoligaša Aalena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti