Golman Plavih sa Grbavice

Fejzić: Dolazak u Želju je najbolji potez u mojoj karijeri

Zbog suspenzije Vedrana Kjosevsnog, gol Plavih sa Grbavice će u Zvorniku čuvati Irfan Fejzić.

Za ovog 29-godišnjeg golmana će to biti prvi zvanični nastup za Željezničar, u koji je stigao u zimskom prelaznom roku iz Olimpica. Kako kaže, nije se nimalo pokajao.

"Prije svega, zaista mi je drago što sam dio ovog kolektiva. Ovo je trenutno najbolji potez u mojoj karijeri i zaista mi je čast biti dio ovog kluba", rekao je Fejzić, te dodao:

"Mi igrači imamo zadaću da idemo od utakmice do utakmice. Protiv Drine moramo dati svoj maksimum, a ako to učinimo mislim da rezultat neće izostati. Najvažnije je da zadržimo pozitivnu atmosferu koja vlada u i oko kluba".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica Drine i Željezničara igra se u subotu s početkom u 14:30.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi