Fejzić pred povratkom na Grbavicu, danas konačna odluka?

Vraća se iskusni golman

Fejzić pred povratkom na Grbavicu, danas konačna odluka?

M. Šljivak

FK Željezničar odlučio je da u svoje redove vrati iskusnog golmana Irfana Fejzića (33).

Fejzić, koji je dres tima s Grbavice nosio u periodu od 2016. do 2019. godine, obavio je prvu rundu pregovora s rukovodstvom sarajevskog kluba, a danas bi se trebala znati konačna odluka o njegovom eventualnom angažmanu.

Ipak, sve su prilike da će 33-godišnji čuvar mreže ponovo obući dres Željezničara, gdje će biti zamjena za Vedrana Kjosevskog, kojem je istekao ugovor i koji više nije član Plavih.

Fejzić je jučer prisustvovao prijateljskoj utakmici Željezničara i Veleža i to je samo još jedan dokaz da bi karijeru mogao nastaviti na Grbavici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Irfan Fejzić je protekle sezone nosio dres tuzlanske Slobode, a u karijeri je pored Željezničara igrao još za Olimpik, Rudar Kakanj, Zvijezdu, Goražde i Sarajevo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vanja8
Pa dobro ovaj bi mogao i za juniore braniti...Jos Bogicevica i Bahtica da zavrse i ima i Glasgow Rangersi da drhte pred njima...
7 8
zizu82
Kone nastavljaju sa podmlađivanjem
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi